Pedicure Roosendaal

Pedicure in Roosendaal voor bij voetklachten

Heeft u bepaalde klachten aan de voeten waarvoor u een pedicure in Roosendaal wilt boeken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. In mijn salon geef ik medisch pedicures, wat wil zeggen dat ik enkel mensen behandel die deze pedicure in Roosendaal echt nodig hebben. Ik doe dus geen cosmetische behandeling voor als u simpelweg mooiere voeten en nagels wilt. Mijn zogeheten medisch pedicure in Roosendaal richt zich op het verminderen of elimineren van diverse klachten aan de voet. U kunt daarbij denken aan simpele klachten zoals likdoorns, een teveel aan eelt of kloven, maar ook wat complexere klachten, zoals een ingegroeide teennagel of klachten gerelateerd aan een ziekte. Veel mensen met bijvoorbeeld kanker of diabetes krijgen op den duur klachten aan de voeten, welke ik voor u kan verhelpen of op zijn minst verlichten.

Medische pedicure in Roosendaal

Doordat ik geen cosmetische pedicure in Roosendaal aanbied, maar enkel een medisch noodzakelijke, behandel ik enkel voeten waar mensen last van hebben. Daardoor heb ik zeer veel ervaring opgedaan met allerlei voetgerelateerde klachten. De reden dat ik voor dit vak gekozen heb is mijn passie voor voeten. Ik begon met een pure interesse in voetgerelateerde klachten, en heb inmiddels een schat aan kennis en ervaring vergaard. Bovendien doe ik geregeld (opfris)- cursussen op op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op pedicure gebied. Ik wil u namelijk te allen tijde alleen de beste pedicure in Roosendaal kunnen bieden, waardoor u als het even kan weer volledig klachtenvrij bent.

Pedicure Roosendaal

Een pedicure wordt vaak vergoed

Uiteraard sta ik als gediplomeerd behandelaar officieel geregistreerd, wat wil zeggen dat u in veel gevallen uw behandeling vergoed krijgt door de zorgverzekering. Neem daarvoor even contact op met uw zorgverzekeraar, en zorg voor de juiste doorverwijzing. Ik werk samen met diverse podotherapeuten, die een contract voor u op kunnen stellen zodat de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt. Dit kan in vrijwel alle gevallen wanneer een medisch pedicure nodig is, bijvoorbeeld in het geval van ingegroeide nagels, wratten of zelfs een oncologische pedicure.

Mensen met kanker krijgen vaak last van hun voeten. Chemotherapie heeft namelijk als vervelende bijwerking dat het de huid aantast, wat kan zorgen voor meer eeltvorming, blaren, infecties of roodheid. Als u daar last van heeft dan kunt u bij mij een speciale, oncologische pedicure boeken. Ik verzorg de voeten uitgebreid, verwijder overtollig eelt en verdikkingen in de nagels, en geef een passend advies voor de verzorging van de voeten. Op deze manier kan ik klachten zowel voorkomen als genezen, dus maak gerust al een afspraak nog voordat uw chemotherapie van start gaat!