Medisch pedicure Roosendaal

Medisch pedicure in Roosendaal

In mijn salon kunt u terecht voor een medisch pedicure in Roosendaal. Dit wil zeggen dat ik allerlei voetgerelateerde klachten behandel, die eventueel veroorzaakt zijn door een onderliggende ziekte. Ik geef geen cosmetische pedicures, dus u kunt enkel bij mij terecht voor een pedicure met medische noodzaak. U kunt daarbij denken aan hele simpele klachten, zoals een teveel aan eelt, likdoorns of wratten, maar ook voor zeer complexe voetklachten kunt u bij mij terecht. Klachten als gevolg van chemotherapie bijvoorbeeld. Deze behandel ik met een zogeheten oncologische pedicure. Deze is gericht op klachten aan de voeten die mensen krijgen als gevolg van chemotherapie. De huid heeft daar namelijk doorgaans flink onder te lijden. Ze wordt heel droog en gevoelig, en er ontstaan gemakkelijk blaren, infecties en schilfers. Zeker de voeten zijn daar heel gevoelig voor. In dat geval is een medisch pedicure in Roosendaal in mijn salon de oplossing. Met veel geduld behandel ik de klachten, waardoor deze flink verminderen en vaak zelfs geheel verdwijnen.

Medisch pedicure in Roosendaal voor bij diabetes

Naast kanker (en chemotherapie) is ook diabetes mellutis een ziekte die in veel gevallen zorgt voor klachten aan de voeten. Door de verminderde doorbloeding kunnen onder andere wondjes slecht genezen, ontstaan er verkleuringen en vermindert het gevoel in de voeten. Mijn medisch pedicure in Roosendaal kan deze klachten verminderen of verhelpen. Ik behandel ook gevoelige plekken als gevolg van een scheefgroei van de voeten. Mensen met diabetes hebben vaak een verandering van de stand van de voeten en pijnlijke knobbels. Op deze knobbels ontstaan vaak pijnlijke schaafwondjes doordat schoeisel niet goed meer past, en ook deze behandel ik. Of u nu diabetes heeft, chemotherapie krijgt of er een andere, medische oorzaak achter uw voetklachten ligt, in alle gevallen kan een medisch pedicure in Roosendaal verlichting bieden. Bovendien geef ik u praktische tips en adviezen waarmee u zelf klachten kunt voorkomen.

Medisch pedicure Roosendaal

Pedicure in Roosendaal voor bij klachten

In mijn praktijk geef ik geen normale pedicure in Roosendaal, maar enkel behandelingen voor mensen met voetgerelateerde klachten. Ik hou daarbij rekening met onderliggende aandoeningen, en geef passend advies betreft het zelf behandelen en verzorgen van de voeten. In veel gevallen wordt mijn medisch pedicure in Roosendaal vergoed door de verzekering. Als u twijfelt of dat bij u het geval is kunt u het beste even contact opnemen met uw zorgverzekeraar, of contact zoeken met een van de podotherapeuten met wie ik samenwerk. Zij kunnen dan voor u een contract opstellen waarmee u voor vergoeding in aanmerking komt.