Medisch pedicure Roosendaal

Medisch pedicure in Roosendaal

In de praktijk kunt u terecht bij een medisch pedicure in Roosendaal.
U kunt terecht voor allerlei voet gerelateerde klachten. U kunt daarbij denken aan preventieve zorg voor de voeten, maar ook bij verschillende ongemakken aan de voeten,, zoals  teveel eelt, likdoorns of wratten, maar ook voor zeer complexe voetklachten kunt u bij mij terecht. Ongemakken aan uw voeten als gevolg van de chemotherapie bijvoorbeeld. Ik heb mijn diploma voor  oncologische voetverzorging behaald.  Een oncologische voetverzorgster  is gericht op klachten aan de voeten die mensen krijgen als gevolg van chemotherapie,. De huid en nagels kunnen daar namelijk doorgaans flink onder te lijden. Ze wordt heel droog en gevoelig, en er ontstaan gemakkelijk blaren, infecties en vervelling en/of gescheurde  nagels. De handen en de voeten zijn daar heel gevoelig voor. In dat geval is een medisch pedicure / oncologische voetverzorgster in Roosendaal in de praktijk de oplossing. Met veel aandacht, geduld en professionele zorg  behandel ik de klachten, waardoor u weer op wolken zult lopen. Dit alles in samenspraak met uw behandelende oncoloog en/of oncocoach.

Medisch pedicure in Roosendaal voor bij diabetes

Naast kanker (en chemotherapie) is ook diabetes mellutis een ziekte die in veel gevallen zorgt voor ongemakken aan de voeten. Door de verminderde doorbloeding kunnen onder andere wondjes slechter genezen, ontstaan er verkleuringen en/of vermindert het gevoel in de voeten. Ik als  medisch pedicure in Roosendaal kan sommige ongemakken verhelpen of verbeteren. In ieder geval de conditie van uw voeten in stand houden.. Ik behandel ook gevoelige plekken als gevolg van een scheefgroei van de voeten. Mensen met diabetes hebben vaak een verandering van de stand van de voeten en pijnlijke knobbels. Op deze knobbels ontstaan vaak pijnlijke schaafwondjes doordat schoeisel niet goed meer past, en ook deze behandel ik. Of u nu diabetes heeft, chemotherapie krijgt of er een andere, medische oorzaak achter uw voetklachten ligt, in alle gevallen kan een medisch pedicure in Roosendaal verlichting bieden. Bovendien geef ik u praktische tips en adviezen waarmee u zelf klachten kunt voorkomen.

Medisch pedicure Roosendaal

Pedicure in Roosendaal voor bij klachten

In mijn praktijk behandel ik buiten de “normale”  pedicure in Roosendaal, ook mensen met voetgerelateerde klachten . Ik hou daarbij rekening met onderliggende aandoeningen, en geef passend advies betreft het zelf behandelen en verzorgen van de voeten. In veel gevallen wordt de behandeling door een medisch pedicure vergoed door de verzekering. Als u twijfelt of dat bij u het geval is kunt u het beste even contact opnemen met uw zorgverzekeraar, of contact zoeken met een van de podotherapeuten met wie ik samenwerk.